ref1 ref2 ref3 ref4
 

Átlátszó világ

Ügyfélsiker és háttérmunka


Az Ön honlapja kicsibe zárt világ (lesz), a miénk információkat és megoldásokat tartalmaz ehhez. A színt, az életet Ön viszi bele a honlapba, mi azon dolgozunk, hogy kompetenciáinak, cégarculatának és stílusának megfelelő online megjelenést és könnyen használható egyedi dinamikus felületet kapjon hozzá. Szép és esztétikus, nagyszerű és emberbaráti, szakmailag kiváló és pontos honlapok a tulajdonosokat dícsérik, akik bátrak voltak azt elindítani. Mögöttük pedig ott áll az első lépésnél az Amorf Group.

Amikor új megrendelést vállalunk, már látjuk a felnövekvő gyermeket. Ügyfeleink sikere, hogy kilépnek az online világba, és ehhez szaktudásunkat használják fel.

Ha járatlan az informatika világában és csalódásain keresztül szembesült ezzel, segítünk új vizekre evezni. Kezdőknek összeállítottunk egy induló csomagot, honlaptulajdonosoknak vérfrissítést ajánlunk. (csomagok). Webshopunkkal termékeit közvetlenül értékesítheti.


Cégünkről


A szó pozitív értelmében cégünk "családi vállakozás". Munkatársaink rugalmas, családbarát időbeosztásban dolgoznak otthonról, távmunkában, számunkra ez a jövő útja.

Kompetenciánk széles körű, mert ahogyan egy családban is a tagok több szakterületen állnak helyt, így itt is több területről, területben dolgozunk: szociálpolitikus – statisztikai elemző, adatkezelő pozícióban, teológus – kommunikációs munkatárs pozícióban, villamosmérnök – programozó pozícióban, képzőművész, grafikus – designer területen. Ebben van erősségünk is: nem kockafejű megoldásokat kínálunk, hanem az élet széles spektrumát fogjuk át tudásunkkal.

Minőségbiztosítási rendszerünket, kommunikációnkat, ügyfélkapcsolatunkat folyamatosan fejlesztjük. Hisszük azt, hogy a személyes emberi kapcsolatok azok az erőforrások, amikből megújulhatunk. A személyiség és az igények figyelembe vétele az, ami megadja a hosszútávú és sikeres együttműködést. Magyarország vízfejűsége a virtuális, online világban is egyértelmű, ennek csökkentése, a leghátrányosabb helyzetű kistérségekben élő vállalkozások felzárkóztatása is céljaink közt szerepel: ehhez távkapcsolattartási mintáink adják az alapot.

Távlati tervünk, ami már csírájában elindult, az alkalmazásfejlesztés, és hogy a meglévő honlapokat új, egyedi funkciókkal segítsük (saját videonéző program, naptárfunkció, letölthető adatbank, egyebek). Valamint, hogy a kisvállalkozásoknak is elérhetővé tegyük azokat az informatikai megoldásokat, amiket a nagy cégek alkalmaznak (pl. Ügynöki rendszerben dolgozó munkatársak feladat-tervezője és nyilvántartása: angolul team organization software: humán erőforrás-menedzsment, vagy például befektetés-megtérülési kalkulátor, egyebek).

Ha bármilyen ötlete, terve van, egyéni fejlesztéseket tervez, akkor partnerei leszünk, üzenhet nekünk, szívesen válaszolunk, tanácskozunk arról, ami Önnek fontos.